Gratis verzending vanaf € 30,--
30 dagen bedenktijd
Algemene productvragen

Algemene product- en merkvragen

  • Wat zijn de afmetingen van de TravelZ reiskoffers en de CarryOn koffers?

Alle koffers worden aangeduid met een afmeting inclusief wielen, handvat en slot. Wanneer wij een handbagagekoffer 55cm noemen, dan bestaat de schaal van de koffer zelf bijvoorbeeld uit 50cm. 4cm wielen en 1cm rubberen handvat bovenop. 
Let op de afmetingen per vliegmaatschappij. Let ook op dat een koffer altijd wel 1 of 2 cm in te drukken is, dus kijk niet te krap.

  • Welk koffermerk is het beste? Is CarryOn een goed merk. Is TravelZ een goed merk?
    Wat maakt een koffermerk het beste? De prijs? De stevigheid? De extraatjes? De garantie? Er zijn vele bekende merken en vele onbekende merken op de markt. Laat je leiden door reviews op onafhankelijke websites als Amazon, BOL en BLOKKER. Hier kunnen alleen reviews gegeven worden wanneer een aankoop heeft plaatsgevonden en krijg je eerlijke meningen. Of ga het gesprek aan met iemand van ons bedrijf. We zijn doordeweeks bereik en geven graag verschillen per koffer aan. Naast transportschade, willen wij en denken wij de klant altijd optimaal te kunnen helpen door reparaties aan te kunnen bieden. Zelfs jaren later.

Wij zullen niet zeggen dat onze merken beter zijn dan andere merken, maar wij delen wel graag dat wij 1oo% achter ons assortiment staan. In de jaren 30 is de familie ooit begonnen met een winkel in Rotterdam. Inmiddels zijn we 80 jaar verder en weten wij wat koffers en tassen goed maakt en wat de reiziger wilt. Wij volgen de laatste trends op de voet en hebben nauw contact met onze leveranciers. Op ons YouTube kanaal tonen wij dan ook graag hoe onze koffers getest worden, voor deze de markt op komen. https://www.youtube.com/@carryoneurope4194 Wij geven ook met een gerust hart garantie op onze koffers en bij schades of defecten kunnen onderdelen ( vaak jaren later ) nog eenvoudig vervangen worden om jaren plezier te hebben van je reisbagage.

  • Waar zijn de merken CarryOn, TravelZ, Dutch Mountains, Shoppingcruiser en MacGyver te koop?

Wij hebben in 2023 besloten om na tientallen jaren als groothandel gefungeerd te hebben, zelf rechtstreeks aan jou als consument te verkopen. Deze webshop is in het leven geroepen, evenals www.dutchmountains.eu. Ons assortiment is ook te koop op landelijke open platformen als BOL, Blokker, Amazon met dezelfde prijzen en levertijden.

  • Waar moet ik op letten bij het kopen van een koffer?
    Koffers worden gemaakt uit verschillende materialen. Daar is de prijs vaak ook naar. In ieder geval adviseren wij bij een grote koffer altijd een koffer te nemen met 4 dubbele wielen ( 8 in totaal dus ), om het laadgewicht te kunnen verdelen. Bij het afsluiten van een koffer wordt een TSA-slot gevraagd voor bijvoorbeeld reizen naar de Verenigde staten. Een TSA-slot is verplicht in de Verenigde staten. Voor Europese reizen of naar andere werelddelen kan een cijferslot ook uitstekend gebruikt worden. 

Kofferaanbiedingen
Wij strooien niet dagelijks met kortingen. Wij streven naar een eerlijke prijs voor vandaag, maar ook voor morgen. Wij denken de best mogelijke prijs voor iedere kofferserie aan te bieden op basis van materiaal, eigenschappen en aanbod in de markt.